married

Daisypath Anniversary tickers

wrote

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 17, 2012

WMS - for you!

 
1st entry for him...exactly yang ke bape dah sebenarnye ni ek? hehe ^_____^

btw...tOday i'm ready to announce him as my partner in this blog (padahal dah ade sebenarnye entry tu kan? gedik jap sebab tngah dengar lagu best. ... kalau hari2 dengar lagu best? x kn nk buat entry pasal die je ek? tak kisah la...jnji sy tengah ada mood nk tulis entry pasal die)



^__________^

..tapi dis entry untuk dia..


hai awak!

awak la...awak yang selalu senyum... (ade orang laen lagi ke yang senyum sekarang ni?)

tapi bukan mereka yang senyum tu...ni untuk awak jek..

serius!untuk awak... ~WMS~ or my Mister RikayS

 SO PAS NI BANYAKKAN SENYUM! SEBAB SAYA SUKE AWAK SENYUM! 

AWAK DAH TAU KAN? SO SENYUM... MACAM NII ^_________________^
 


tanxs awak!

tanxs again!

tanxs again n again!

kenapa nak say tanxs je ni??

sy tak tau tapi saye nak say tanxs jek...

tak salah kan?

"u shine my world"

"i like the way u r"


hehe....awk dgr lagu kt bawah ni ek?

utk awak...

bila kita dah start mengada

kita selalu kuar sama-sama

borak panjang-panjang

makan dan tengok wayang

^_________^

yg fb tu tak relate pon sebab kite bukan knal through dat chanel pon

kn?but ade some lirik yg ade relate ngan kite...cntoh kt atas tu hah!

nampak x awak?

..LOVE U..

**winkk winkk*




ni dr pehak laki plak utk sy...kalau sy nk kate awk bg sy boleh x?hehe

mesti la boleh! kan?

^______^

No comments: