married

Daisypath Anniversary tickers

wrote

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 24, 2012

mood - game masa kanak2 riang




assalamualaikum...

teeheeeee...now i am in mood game mase kanak2..

tetibe jekk...
kan?musti korang pon pernah maen2 permainan2 kat bawah ni kan kan??

jom refresh!







nak maen sampai 100 orang pon xpe..tapi x logik akal la..

aku selalu maen 4 orang...tak boleh lebeh...kalau lebeh nanti buah pemain2 tu x cantik..

sebab orang yg supply this thing just bg 4 buah je...

haha...

game ni scary then sad ending...

kalau sampai ke garisan penamat tuh...memang lucky sangat!

heh!

cube tengok betapa bnyk nye ular...meanss...kena turun..

tangga...naek kan?

musti korang gile kan tyme turun tuh...pastu confirm x nak maen..haha





...SAIDINA...

heh! kalau korang tak pernah maen..tak tahu la aku..

yang pasti...ni prmainan addicted tyme aku kecik2 dlu..

maen dengan ija, su, dekjan, wahab..uya, ayi, payid...

ni sume dak2 kt umah aku...heh!

rindu kot...sume da ke arah perkahwinan...dan da ade ke arah kekeluargaan pon...

aku musti broken punye kalau maen mende haram ni...

sbb ape aku ckp mende haram?sbb tak sedar waktu berlalu..da nak maghrib baru balek..tu pon kalau mak panggil..heeee




paper doll/anak patung kertas...

ni permaenan kanak2 perempuan..

macam aku nieh...

tempat maen - bawah umah....dalam almari...

kalau dapat yang cantik..uish...puteri da jadinye...

aku la puteri tu..


kelakar2 je kan?

banyak lagi sebenarnye..

tapi ni salah satu permainan aku yang aku mmg addicted la...


k bai...end








2 comments:

Norazura Ali said...

terharu beb...nma aku ade kat sini...hahaha miss u much!!

hawa said...

tak prasan ade komen ko..haha...miss u too!