married

Daisypath Anniversary tickers

wrote

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 7, 2012

fitrah manusia


cantik.....hensem....kaye......

semua orang mahukan semua itu.....semua....sebab kita dah di cemari oleh media yang mengatakan orang-orang yang cantik ni, orang-orang yang hensem dan orang-orang yang kaya ni...boleh membahagiakan kita...

sebenarnya tak sama sekali....selepas kenal hati budi....chemistry tu penting sangat...tolak ansur...memahami each other....dan accept all kekurangan dan kelebihan partner kite tu..

sebab itu.........nikah adalah the best way......for good ... maintain relationship...

hurmmm... (tak baek mengeluh kan?)

even aku pon tak la sempurna mana...tapi aku mencari seseorang yang boleh menutup kelemahan aku...untuk menjadi aku lebih sempurna.. 

^_________^


jiwa kacau ... bai...

update becoz hati tengah ribut...

like a storm rider .... guess who? me la...sape lagi..aiyo!

so mari la berzikir....InsyaAllah....doa dan zikir adalah pengubat setia...


"SYAITAN SUKA MAEN KAN HATI KITA....SEBAB HATI NI LEMAH...SO KUATKAN HATI DENGAN ZIKIR..."










No comments: