married

Daisypath Anniversary tickers

wrote

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 25, 2012

KAMI PART II


"sometimes i want to pinch myself to make sure that having you in my life ain’t a dream. but i’m also afraid that if i pinch myself, i might wake up and realize that you’re really just a dream."


siapa tak takot kan?

memang la jodoh tu ALLAH da tentukan...
 but...if kite put the highest expect but..

so ari tu aku tetiba takot...pikir bukan-bukan..
syaitan sentiasa menghasut..
jangan percayakan dia..
syaitan tak suka kalau kita nak bina masjid ni..
 dia akan marah.. sebab dia da tak ade menda nak hasut untuk buat maksiat lagi..

erm...then malam tu...aku ajak dia kuar...so kami makan..

kat situ aku luah kan apa yang aku rasa..

dan dia cakap...satu je penyelesaian nye..

walaupun dia tak bagitahu...

kami masing-masing tahu..

apa jalan penyelesaian nya...

so kami makan kat anjung warisan...sodap oo...:))

 LEGA KEJAP .......... ^__________^



 CHICKEN CHOP ANJUNG WARISAN


LEPAS TU SINGGAH BELI BURGER UTK KAWAN .. SEMPAT LAGI MAKAN ROJAK BUAH 

time die drop aku balek tu..

dia kasi 1 kotak..

tadaaaaaaaaaa................

"frame jek..." tu la 1st expectation aku bile pgang kotak tu..

"tak gambar aku...gambar dia..."

then....taddaaaaaaaaaaa lagiiiiiii............





"HANDLE WITH CARE" ^_______________^ - SAYA SUKA -






FROM HIM - MADE FROM - - - - - - - - - -





 taddaaaaa.....gggaaammmbbbaaaaarrrr aaaakkkuu??
dia llluuukkkiiss??

tergamam kejap .... terharu.......

speechless sangat.......


THANKS A LOT TO MR RIKAYS ......

THANKS AWAK....THANKS...

nota kaki - tak baek kan aku ni? dia lukis aku gemuk...haha....marah tak statement tu?
aku yang jujur sangat ni pergi sms dia then cakap camtu kat dia...okay awak...saya betol2 terharu...
tapi pasal gemuk tu...tak pe la... - - - - - - -

^_______________^



 TERPUJUK DENGAN TU...AKU BOLEH TIDOR DENGAN LENA..

AMIN YA ALLAH...

then weekend tu kuar lagi...

kami makan lagi.. - adakah pekerjaan kami hanya makan?- hahaha

makan tu sedap la...adeh...ALHAMDULILLAH dapat makan ....... ^___________^

tengok cite lockout...

nota kaki - DIA PERNAH TIDUR TYME TENGOK MUVIE "HUNGER GAME"

ADEH...TAK PAHAM KOT STORY LINE CITE TU...TOO SLOWW... :)






AIS JAGUNG CS - TAK BRAPE MELETOP - 

ERM..TAK PE2...SODAP GAK TU... HEHE




 ABC DIA - SUKA MAKAN ESKREM <-------BEBUDAK CERIA ... MR. RIKAYS... :)))


 


CHARKUEH KOT NAME DIE...TAH...TAPI SDAP GAK...HEHE....END...MISS U TYME CREATE DIS ENTRY LOL! 

^___________^




ni pic latest.....


kami pergi BENAFEEEEEE

weee....gile exclusif tempat nyer...

macam PLACES OF DATO SEBAB RAMAI MACAM DATO DAN DATIN ...

SO that night aku jadi DATIN la kejap...

dia jadi ATOK..haha.......kesian awak kan? jahat saya kan kan? 

"BUKAN JAHAT...NAKAL. ... .. "

eleh..die pon same...hoho

^____________________^




SO LAYAN KAN JE LA GAMBAR DI BAWAH...DA PENAT NAK CELOTEH....

(",)







 


 


EH SEBUK JE! :)

No comments: