married

Daisypath Anniversary tickers

wrote

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 9, 2012

rindu umah n mak abah

hari ni aku rindu kt umah ..mak abah...tetibe je jadi rindu sangat..




mak abah aku yang aku cintai dan sayangi...serta hormati... :D

tetibe...

of coz la aku call mak abah...nak kate every two day aku musti call..

dan borak2...gelak2..

rase nak terbang sekarang jugak...

memangla x jauh...johor ke pahang...tapi kena la save...kena la balik tyme betul2 ade duit..

kalau saje2 nak balik tu...alamatnye...hurmm..susah kn hidup..baek duk umah..

lepak3....pastu kena baling ngan mak abah...(g keje!!!)

haha...xpe...abah mak...akak keje kat sni...tapi kadang2 tu payah jugak...

bukan homesick...tapi akak rindu kat mak abah... :)

alhamdulillah aku masih punye mak dan abah...yang sayang aku...dan aku sayang mereka...


betul lah orang kate...hujan batu di negeri orang....hehee..laen tol rasenye...


end.

No comments: