married

Daisypath Anniversary tickers

wrote

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 10, 2012

checklist awal 2012

1. berjaya buat skin....kat blog walau pon da 100kali buat x jadi2..but ni la dinamakan x berputus asa...hehe...finally dapat buat.......

2.berjaya maen angry bird full level!smpai termimpi2....aku jadi burung la...aku jd tiang besi tu la..
melampau ...haha...but...dapat gak menghabeskan all level after 3 month donload dlm hendset (rosak ah henset pasni )


3. tak berjaya lagi nak mengemaskan file2 di kaki meja dan di bawah meja dan di depan pc...dan dibawah kasut....dan dibawah lagi2.....x taw bile leh finish all keje nii.. manyak... sedeh nye...so ty x final lagi la... :(

4. 2011 audit x start lagi...so tu pon x final lagi......next week akan go through all that job..

5. bilik ..atas sebab dok nyewa ni...da jadi macam ape tah...tak suke...tak suke...nak dok ngan family lagii (cmner la kalau kawen nanti) huhuhuhu

6. masak da jadi best plak (sebab terpakse masak) da pndai masak kari tu...hihi


end..


No comments: