married

Daisypath Anniversary tickers

wrote

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 27, 2011

semalam burfday me

selamat hari lahir nurul ain...

moga kau menjadi orang paling HAPPY next year...

moga selamat dunia akhirat...


please...jaDi la wanita...not half woman half man again..

kau nih...bertaubat sikit...

gelak tu cover...muke tu jgn masam...

(pelik lak...aku suke dgn care aku nieh...btw aku kena brubah gakk)

so...still x taw ape nak wat...hehe...peace... :)

tiap kali burfday aku..aku x dpt belah cake pon..

tah la...x kn nk beli kek sendiri then belah sendiri..

aku rase mcm xade sentimental value lak kt situ..

tp at the same tyme..aku x nk lak orng wat suprise party ke...

tah...x suke...mcm ape2 la..

klau nak buat...bagitahu dlu..sbb aku rase mcm ngeri jek tetibe orang nynyi...


haha....myb memang x suke kot celbrate2 ni...

but...aku suke sangat mase tyme to coming..

evry year aku tnggu 26 dec ..

sbb mase tu aku dilahirkan...aku diberi nyawa..sbb tu aku appreciate sngt2..

pada pukul 7.30 pg..kt spital...mse tu buln pose...

thats y aku cerah...mak aku la cakap...hehe...

so...december its my burfday...

not receive gift yet...

hehe...klau nk bagi...post la ek? nnti aku email aku nyer address..haha...

end :D

~ aku suke kaler hjau ~

No comments: