married

Daisypath Anniversary tickers

wrote

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 10, 2011

azam 2011 - almost achieve

syukur...ALHAMDULILLAH..........thanks lot to ALLAH...tanpa izin DIA, x mungkin aku sanggup dan boleh sampai ke tahap ini...

juga kepada my abah tersayang sebab spnsor half mOney to me.... nak settle dOwn nih...
then pada mak, akak, adek sbb tak habes2 bg sokongan... (ceh...da mcm terima award lakk)

ok..straight to the pOint....fOr aZam 2011 ... sila click .... aku telah menanam kan sedikit azam ingin buat gigi besi.......

berbekal kan doa dan izin ALLAH, aku telah pergi appOint wif dentist me for 3 weeks respectively on tuesday night for check my teeth conditiOn la.... and selama 3 mnggu itu jugak lah aku telah melawan kesakitan yang sakit lah.....
8hb Feb dentist me (Doc Shaiful Anuar - ensem siOt) (",)
made 3rd appOintment & he said yg aku dah bOleh pakai bracEs..... aku sangat2 happy...

& now da hampir 7 mnth aku memakai dis braces..huhu...agak sakit pada awal nye....tapi lame aku ok...dan boleh terime perubahan atas diri aku ni..

prkare baek..of cos la gg aku maken ok..
yg x ok...pp aku da x tmbam cm dlu...kan dia tarik gg aku...so pp aku pon agak ke dalam sekek..

da x cumel nk take a pic..huhuhu...

xpe2...n my doc said taOn dpn Insyallah ok....amin....semoga dipermudah olehNya..amin


facebooking - atas permintaan ramai..aku active kn balek fb aku...huhu...cmner nih?ades.....x leh blah la....pls....huhuhu...

cmner nk wat ni?
bos lak maken ari maken x dek kt opic...so ade space la aku nk berblogging dan facebooking...huhu

jahat x? (bos aku bace ni...mati aku kena turun bonus..haha)



DIEt- almaklum lah,.,.dah pakai gg ni...mule2 la..kurus mendadak..x leh mkn nasi kn?
lame2 aku da mcm bese lak pakai ni...so makan pon sdap jek..haha
so x jd la diet...

now bulan pose...lagi la....ades....dugaan....berbuke berpinggan2..hehe :)



No comments: