married

Daisypath Anniversary tickers

wrote

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 17, 2011

kerja bagus!

ok!lets stOry bOut ni lak..
td ade terjalan kt blog sOmeOne...tak jd nak be his fllower coz of tah...quit jeles kOt...hurmm...ain!
kenapa nak jeles dgn die?

of coz ade related wif tOday tOpic...huRm....tiba-tiba terfikir...
bestnye Org belajar tinggi2 dan dapat kerja yang bagus...setimpal wif their pengOrbanan tyme study dulu...ingat senang ke study? even aku pOn was there as student diplOma.....kn?

hermm..........PHD...master!... aku sbnarnya xde cita-cita...dan masa aku berjalan kt blog die tadi..ade one title yg aku suke.."we do what we want to do then let ALLAH finish HIS work!"
done!

maksudnya macam aku..ambitiOn me is becOme lecturer or teacher.....i dont know y....juz want to teach other peOple..but...at the same time...mase study..aku prnah mngajar beberapa rakan...then aku fail! aku jadi kurang pandai...aku juz wat keje sndiri jek...hermmm

even aku berjaya jugak skit nak ajar depa semua..tapi aku tetap fail!aku x taw kenapa aku jadi macam tu...
ade beberapa org juniOr datang jumpa aku pOn aku still buat keje dOrang...dan bersuara skit2...
dOrang juz angguk.....then after that..aku x taw aku leh jadi x seOrang pengajaR!!!!

after dplOma..aku try apply keje...nk cntinue study rasa malas....x taw kenapa...then aku dapat keje...as accOunt assist la...

and i think me shOuld cntinue my study..tapi kalau setakat nak ikut orang then jelOus towards them! wat apa...tol x?

cnfius!! nak menjadi seseOrang chartered accOunt...i need 5 years experience....but 4 doin dis..me have to cntinue stdy....
its begin with 1st step!

lama-lama akan berjaya!

hOpe ALLAH will help me...as long as i have intentiOn to be like that..............INSYALLAH....

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

anyway, good luck utk apa jua yg anda lakukan...

Miss Ain said...

tq faiz :)