married

Daisypath Anniversary tickers

wrote

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 26, 2011

m!sa! & janggOt


aSal nih? nak stOry pasal dOLu2 jek nih..hemm.... otay...when aku was 8 years Old.. - mase tuh...huhu.. (malu lak nk cite...sbb kependekan akal kot waktu tuh ) ok2 aku cite laa..aku olways saw abah aku shave/trim misai & janggut die...
tah ape azab...
because want to know...
aku masok bilik abah then....amek pncukur tuh...lalu berlari masuk ke bilik,lihat cermin then look-look muke aku ni.. no any misai & janggut...mula la kuciwa...tibe2 terpandang mcm ade 'misai' kt muke aku ni... wah...ade jugak 'misai' ... cukur punye cukur sampai botak, then taruk balek kt bilik abah pencukur tuh...kuar2 rase bangga gilek...

"akak...............!!!!!!" bergegar umah tuh kdengaran suara mak....
"astaghfirullahalazim................................"

aku sengih jek..kenapa lak mak aku ni..aku dah buang 'misai'
kire ok la..pastu aku pelik...mak aku tak buang pon 'misai' tu..asal aku lak buang..

"kau cukur kening tu buat apa?mana boleh cukur....berdosa...astaghfirullah....sampai botak"

mase tu aku tak tahu apa-apa..ok?pendek tol akal..
then g skolah..baru la member2 ejek2....mase tuh baru sdar..
yg kite....
"kena ada kening!!!wajib"
& perempuan memang xde misai or janggut nak dicukur!! ok?

after that stORy...aku terpakse amek gam celak
& pensel kaler itam.....buat kan kening palsu...
nOw! i da x cukur kening i taw?
i nk jadi budak baek..hehe :))

hukum cukur kening is haram! faham ??? ? ??





inilah pencukur yg betul2 mencabul kening aku...

3 comments:

niesz said...

hahaha..kalau xde kening, mesti nmpk pelik kan..

updated entry : orang parit order pizza

ch!natsu said...

haha.. ain ko nie lawak jgk kan..
leh geng aku.. haha..
tp aku xcukur kening..
aku potong bulu mata.. haha~

Miss Ain said...

knangan tuh..

ehehe...mimi...ko potng bulu mate wat ape? heee