married

Daisypath Anniversary tickers

wrote

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 11, 2010

aku post ari ni laaa..;)

Dalam hati sekarang,
Ada niat nak tulis blog, emm…dan jugak klau diikutkan hati mmg x nak dah on blog ni..
Tp sayang sangat, almaklumla, bukan senang nak buat…
Date ari ni 11feb..x thu la ble aku leh post dlm blog aku tuh…tunggu jela..


Setiap apa yang kita lalui memang payah nak lupakan,
Pantang ada orang cuit skit, trus ingatn tu dtg..sup..sup…mcm angin mlm kt pntai je..
Sush betul kan bila kenangan yang kita tak nak ingat tu singgah betul-betul dalam kepala otak ni?rasa nak menjerit!
Tapi mana ada orang nak faham aku dah, tak macam dulu, ada kawan-kawan, and paling special, ade bf..itu skarang, aku dah xde sape nak meluahkan perasaan ni, so blog ne je la...bukan tak nak capel, Cuma takut, takut kekecewaan tu datang semula.
Baru-baru ni aku jumpe fb admire lame aku, takut nak add. Takut dia marah aku macam dlu. Tapi aku rasa dia dah tak ingat dah, tapi mana la tahu kan..itu hanya sangkaan aku je, dia belum tentu, agak-agak dia tak nak aku kacau dia, so aku biarkan aja. Takkan lah aku biarkan aje kan?of course la aku tengok pic die dlu…terubat rase hati, senyum sorang-sorang, nak-nak tyme nak tido, fuh……skali dtg trus sush nk tdo..pukul berape aku tdo mlm td, sedar-sedar pukul 7.30 pg..

Indahnya kenangan tu, cume aku belum dapat kepastian dari empunya diri, adakah aku yang syok sendiri, ataupun ada sesuatu antara aku ngan dia, biarlah orang nak kata aku syok sendiri, tapi aku tahu apa yang dah berlaku tu, memang wujud!
Kalau tak, takkan ada gambar aku dalam buku dia?takkan ada nama dia atas meja aku?takkan ada duit 50 cent tu kt atas meja aku?takkan box yang dia pegang tu kebetulan shj sama kaler ngan aku?takkan tiap kali aku pandang dia, dia pun pandang aku?takkan dia tak nak tegur aku kalau pun dia tak ada perasaan kat aku?takkanlah.......
Tarik nafas dalam-dalam...

No comments: