married

Daisypath Anniversary tickers

wrote

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 17, 2009

bzday my nephew..rafique huzairul...

lupe plak nak bawak memory cmera...pg td dh ingt..nk upload pixture smalam..celebrate my nephew'z bzday..ank sdare aku dah menjangkau usia yg ke 2 tahun...tapi aku rase x banyak lagi die berubah..almaklumlah...2 tahun...bukn 22 tahun....heee..nk jugak promote umur aku tu..back the story..

hemm..lg 4 hari je lg...kite dh nk menyambut buln ramadhan..sbg org islam...aku rase ini lah bulan yang paling mulia..bulan yang paling bagus untuk mengutip pahala, tinggalkan dosa...kan?

ingat nak balik umah 1st day puase, tapi budget btul2 abes buln ni...saving?lg la aku x start saving..mcm mane la ek?nak sangat2 berbuka puasa togther my parents...hah?baru teringat...

akak ipar cll mlm td..die ckp..after 22,mean 23 la kan?die nak gerak ke kuantan..mean..aku boleh la tumpang..yes!!!!seronoknye....aku dh ade idea...sekarang jugak aku cll die..ops...

mane boleh...akak ipar aku kn ckgu..ish...mane thu die dlm kelas...x bleh gnggu...kejp lagi la aku menyuarakan isi hati ini..harap2 di approve la...almaklumlah..ini kan adik ipar yang tersayang?huuuu..k la guys...tyme to works...

nanti ade mase aku update...daaaaaaa

No comments: