married

Daisypath Anniversary tickers

wrote

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, August 15, 2009

ade sesuatu.....

hari ni ... 15th Aug...aku pergi la keje..ingat nak buat OT...dh plan ngan neni...kak d pun suruh pergi jugak..almaklumlah....keje banyak x buat lagi...

bangun pagi...pukul 9pg...lepak2..gosok gigi..baring2 je tngok tb...pas2 perut trase lapar plak..aku pun pergila dapur...sharp kul 10.30 smpai opice ni...cntinue balik..

bukak peti nmpk nasi impit kak long bg smalam...g hangat kan..pas2 makan la...tak mandi lagi waktu tu..hee...ank dare ape la ni?kalau mak aku ada..mati aku kena bebell...naseb baek mak aku ade kat kampung..
aku pun makan la nasi impit 2...sedap..tak terkate..tapi lama2 bosan pulak..duduk2 sambil makan 2..telepon berbunyii...aku pun pick up la..epul cll upenye...borak la dgn die..

borak2..dah pkul 10..aduyai...x mandi lg...
ckp kt epul..nak p kje..kena stop la borak2 ni..so..aku pun mandi r...

tngah2 syok mandi 2...neni tepon...so..nak kena jimat air..pick up jugak la cll neni..diam x diam..pukul 10.30 jugak la aku p opice...

neni dah ade..die parking dkt parking bos..aku pon join skali la..wlaupun motor aku x besar mane...aku pun parking btol2 kat pintu kete die..

smpai opice kul 10.45...aku tles ni dah pkul 12tghari..ingat nak wat keje..

tngok2...UBS x bleh on...aduh....connection server fail la plak...trpakse la aku...trpakse?hehehe..ye la kot...trpakse la aku bukak blog ni...type2...neni ajak p tmbah power spek..aku dgr td die ajak aku p tngok G.I.JOE...so..aku nk gerak dah ni...see u all next tyme ya!!muah2

No comments: